Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Pici olajon a zöldséget és a borsót megdinsztelem, kb 5 percig lassú lángon. Levéve a tűzről, a 4 evőkanál pirospaprikát és az 5 evőkanál lisztet hozzáadom és összekeverem csomómentesre! Vegetát adok hozzá. Vízzel felöntöm, majd visszateszem a lángra, időnként megkeverem.Felforrás után takarékra teszem kb fél órára! Folyamatosan kóstolgatom, és ha kell még utána ízesítek.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
kunattilane
2013.12.09 16:41
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
borsót megdinsztelem, pirospaprikával, csomómentesre, pirospaprikát, megdinsztelem, összekeverem, Folyamatosan, pirospaprika, visszateszem, kóstolgatom, fagyasztott, Borsóleves, leveskocka, megkeverem, takarékra, zöldborsó, Felforrás, hozzáadom, zöldséget, étvágyat, ízesítek, felöntöm, időnként, evőkanál, evőkanál, zöldség, lisztet, pirospaprika, liszt, fagyasztott zöldborsó, csomag vegyes zöldség, csipet, csipet bors, cukor, leveskocka,
|
|
|
|
|